Σάββατο 2 Νοεμβρίου 2013

της γης όλα τα πέλαγα

Ο μικρός δεν είναι πια μικρός για να κοιμάται σε κρεβάτι-κούνια και ο μεγάλος είναι αρκετά μεγάλος και δεν χωράει πια στο κρεβάτι του. Οπότε; Αλλαγή κρεβατιών.

Με την ευκαιρία αυτής της αλλαγής κάναμε τράμπα και τα δωμάτια. Πήγαμε οι μεγάλοι στο μεγάλο δωμάτιο (ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!) και οι μικροί πήραν κουκέτα και μετακόμισαν στο μικρό.

Το νέο τους δωμάτιο είναι μικρό και δεν χωράει τα γραφεία τους, τις βιβλιοθήκες τους και όλα τα περιττά έπιπλα που είχαν στο μεγάλο. Οπότε η καινούργια διαρρύθμιση είναι απλή και λιτή. Έχει μόνο την κουκέτα και τα χαμηλά έπιπλα με τα παιχνίδια τους. Οι τοίχοι γέμισαν χρώματα και σχήματα με κάδρα, παζλ και ζωγραφιές των παιδιών (και της μαμάς) και το δωμάτιο έγινε ΤΕΛΕΙΟ!

Η τελευταία πινελιά μπήκε με την κουρτίνα που τοποθέτησα στο κάτω κρεβάτι. Κατεβάζουν τα παντζούρια, κλείνουν το μεγάλο φως κι ανεβαίνουν στο κρεβάτι.Αφού τραβήξουν καλά την κουρτίνα να μην φαίνονται από πουθενά ανάβουν το φως-πορτατίφ και παίζουν το καράβι.

Κάθε μέρα τα αγόρια μου σαλπάρουν για της γης όλα τα πέλαγα με καράβι μια φωταγωγημένη κουκέτα!

4 σχόλια:

  1. Wooooow!!!!! Με ΄γεια το κρουαζιερόπλοιο!
    Μια επαγγελματική φωτογράφηση, ένα πίντερεστ, ένα αφιέρωμα σε περιοδικο...κάτι για να δουμε κι εμείς το αποτέλεσμα; :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τελευταία φράση, πόσο υπέροχη!! Ααααχ!! Κρουαζιέρα να είναι η ζωή τους όλη!!

    Τρελοτουρίστρια

    ΥΓ. Σου 'χω πρόσκληση για μπλογκοπαίχνιδο, ψήσου!!! :P

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. @Crazy Tourists

      υγ. δεν υπάρχει χρόνος για τίποτα. Δε βλέπεις πως έχω εγκαταλείψει τα κουκουβάκια μου; :(

      Διαγραφή

όχι κοινοτοπίες και δηθενιές στα μυαλά και τις καρδιές (και στα σχόλια εν προκειμένω)